PRESENTACIÓ

                    El taller esta ubicat al carrer Sant Josep, 4 amb una superfície de 260 m2 i està a càrrec del Sr. Daniel Perat Ribó  que es va formar professionalment a l' Escola el Treball de LLeida com a Mestre Professional F.P 2º grau, y va col.laborar com a treballador del Sr Francisco Arjó des l'any 2002 on van ser confeccionats i treballats els mobles i conjunts decoratius que en aquesta pàgina web s'exposen.

                     Començar l´ activitat el Sr. Francisco Arjó Prim al febrer de l´ any 1940 al carrer San Antoni. Continuar l'activitat el seu fill Francisco Arjó Pellisé format a les Escoles Salesianes de Sarriá de Barcelona com a Mestre Professional F.P 2º grau.  Es ara el taller de fusteria mes veterà del Poble d´Almacelles.

                     El taller esta obert per a tothom qui necessiti del els seus serveis que som bàsicament el de un taller de fusteria, portes, finestres, mobles a mida i decoració sense deixar de banda el serveis de reparació. Per a la seva major eficàcia, compta amb una varietat de màquines des de les més clàssiques per a treballs artesans fins a les de control numèric.
                       La seva adreça es carrer Sant Josep, 4, el  Telèfon 973 740 213  mob 660 243 697.

La adreça a internet:          http://www.fusteriaperat.com
el correo electronic:            fustperat@gmail.com